Vuggestuens junglesti
Vuggestuens Junglesti
Legeplads
Der leges ,stemnings billeder 😊
Der leges ,stemnings billeder 😊
Der leges ,stemnings billeder 😊
Der leges ,stemnings billeder 😊
Der leges ,stemnings billeder 😊
Der leges ,stemnings billeder 😊
Bondegårdsturen er en årlig begivenhed, hvor forældre er velkomne til at deltage
Vuggestuen Garantien
Her i vuggestuen Garantien kommunikerer vi med jeres børn før de kan tale.
Vi bruger babytegn og har f.eks. tegn for sut, sove, spise, græde og meget mere.

 ”Vi oplever mere ro og langt færre frustrationer i dagligdagen, fordi børnene kan udtrykke deres behov, og fordi vi forstår dem”.

Vi arbejder alders integreret på stuerne med ca. 10 børn og 3 personaler tilknyttet på hver stue. Antallet af stuer i brug afhænger af, hvor mange børn, der er indskrevet i institutionen. De største børn planlægger vi aktiviteter for hver formiddag på tværs af stuerne med henblik på selvhjulpenhed.

Denne planlægning giver samtidig de yngre børn mulighed for, at lave en række andre aktiviteter på stuen og legepladsen sammen med velkendte voksne. Dette sker i et trygt læringsmiljø hvor det enkelte barns udvikling understøttes gennem leg og samvær med en lille gruppe børn og nærværende voksne. 

Her bor vi
Babytegn
Babytegn for mad/spise

Vi har i vuggestuen arbejdet med babytegn siden oktober 2005, - babytegn er udviklet af 2 amerikanske psykologer og skal ikke forveksles med eksempelvis tegn til tale eller tegnsprog for døve.

Babytegn tager sit afsæt i kropslige udtryk og fagter som allerede helt naturligt bruges mellem små børn og voksne. Ved at de voksne bruger tegnene bevidst og systematisk, får børnene et redskab til at kommunikere med før de kan tale – og det øger deres mulighed for at blive forstået.

Det helt unikke er at børnene kan starte samtalen og formidle deres tanker, lyster og behov. - og vi voksne får en helt fantastisk indsigt i børnenes verden og med babytegn bliver det hele lidt sjovere

Mange hilsener fra personalet i vuggestuen.